Samarbeten

Samarbeten & Partners

Vi har alltid strävat efter samarbeten med folk som delar våra ambitioner. Eller vars ambitioner vi attraheras av. Oavsett om det handlar om att ge eller få så kan känslan av att dela målbild med dessa inspirerande människor, företag och organisationer förflytta berg.

Tack alla!

Vi är stolta över att kunna presentera en fantastisk kollektion smycken framtagna i samarbete mellan pfgSTOCKHOLM och Yvonne Ryding.

Här hittar du stilfulla armband, halsband, ringar och örhängen som passar både till vardag och fest. Hoppas du kommer älska smyckena lika mycket som vi och pgfSTOCKHOLM gör.

Vi har under flera år samarbetat med Joy där vi har tagit fram klädkollektioner och arrangerat events.

YR Skincare är en serie hudvårdsprodukter som vi har utvecklat i över 25 år. Varumärket har vuxit sig starkt och produkterna utvecklas med framgång och distribueras både i Sverige och utomlands.

Vi sponsrar hemstaden damlag i fotboll, Eskilstuna United.

På Wirsbo Herrgård bokas konferens i avskildhet där man disponerar hela herrgården för representation med exklusivt boende och gourmetmåltider i genuin herrgårdsmiljö.

Här finns arvet från det medeltida Sigtuna, elegansen från sekelskiftets arkitektur, värmen från femtiotalets genuina stadshotell och ett modernt spa.